Wednesday, May 24, 2006

Suosittelemme vilpittömästi Bruce Bunker kanavaa kuunneltavaksi ja katseltavaksi. Tälläista kun saisi Silvotun tynkä-Suomenkin radio- ja tv-kanavilta

Onnittelemme Euroviisuvoittaja Lordia Suomikuvan kirkastamisesta euroviisuvoitollaan 21.5.2006 Ateenassa - Hard Rock Hallelujah!



Tiedotus: Valitettavasti ohessa suosittelemamme Bruce Bunker-kanava ajettiin alas aika pian.

Bruce Bunker kanava, suosittelemme = We recommendate Bruse`s Bunker, very good musik and items in patriotism channel

http://www.brucesbunker.com/ tälläistä kun saisi nähdä ja kuulla Suomenkin radio- ja tv-kanavilta

Patrioottiradio toimitus eli kansakunnalliset http://patrioottiradio.atspace.com/ lehtineekerit

4 comments:

Naiset said...

KANSAKUNTAAMME RAISKATAAN JA PAHOINPIDELLÄÄN MUTAKUONONEEKERIEN JA - SOMALIEN TOIMIN MENNEN TULLEN


Sain kasvoihin iskuja ulkomaalaismieheltä eli somalita tai neekeriltä

Kirjoittanut: ulkomaalaiset pois Suomesta 4.6.2006 klo 20.02


PE-LA yönä olimme ystäväni kanssa Fortessa, jossa tummaihoiset miehet
piirittävät nurkkia ja ottavat naisia kädestä, kasvoista takapuolesta
kiinni kuin omistaisivat heidät.
Saimme tarpeeksemme ja lähdimme pois, en yleisestikkään ottaen ole
sitämieltä että he saisivat noin käyttäytyä. Olimme matkalla Fortesta
Onnelaan ja huomasimme yhden tumman miehen seuraavan meitä, mutta emme
siitä välittäneet koska luulimme hänen vain kävelevän samaan suuntaan.
Juttelimme ystäväni kanssa miesten käyttäytymisestä Fortessa kovaan
ääneen ja äänensävymme oli pilkkaava. Ystäväni oli minulle kuskina,
joten hän oli selvinpäin.

Yhtä-äkkiä mies tuli löi minua molemmin puolin kasvoja sanoen: vitun
huora. Käytökseni ei ollut sen suuntaista. Lyyhistyin maahan ja aloin
itkeä paikalle sattui poliisi, joka soitti ambulanssin ja otti
rikosilmoituksen. Silmästä lähti näkö, siihen tuli sisäisiä veren
purkaumia, poski ja korva särkivät ja korvasta lähti tunto. Vasemmalla
puolella kasvoja siis. Oikea puoli oli kipeä mutta ei yhtä paljon.
Jouduin Kristiinankadulta päivystykseen jossa 8 aamulla röntgenissä
oli epäily poskimurtumasta ja minut lähetettiin TYKSiin. Siellä olin
tutkittavana silmä- ja korvapolilla. Silmään näkö palaa kuulemma täysin
2 vkon sisällä ja sain uuden ajan.

Kun siirryin päivystyksestä TYKSiin anoppini tuli lasteni kanssa
minua tukemaan ja kuljettamaan. Poikani alkoi itkeä
kun näki minut. Sanoi: En halua että äitille käy noin.

TYKS:ssa sairaanhoitaja sanoi että siellä käy monia naisia jotka ovat
samalla lailla saaneet "turpaansa".
Vastaa tähän viestiin
Kerro kaverille tästä viestistä


Ilmoita asiattomasta viestistä

Raivostuttavaa
Kirjoittanut: Lahtarikaarti 5.6.2006 klo 01.07


Saisivat lähteä takaisin Afrikkaan sotimaan jos väkivalta on heille noin tärkeää.

Rikoskomisario Juhani Koivumäki rikollinen said...

KANSAKUNNALLINEN TIEDOTUS: TASA-ARVOHAN ON JUMALANPILKKAA

TÄMÄ MAA JA KANSA AIOTAAN TUHOTA NEEKEREILLÄ, ÄHLÄMEILLÄ JA SOMALEILLA. SUOMALAISIA EI TARVITA KUIN ELÄTTÄMÄÄN TÄTÄ KASVAVAA LOISPOPULAATIOTA


Me olemme täällä poliisissa yhteistyössä syyttäjä- ja tuomariviranomaisten kanssa päästäneet rikolliset neekerit, afgaanit, somalit ymv:t kuppaset vierasperäiset loiset rikkomaan yhdenvertaisuutta lain edessä

Olemme myös pyrkineet erilaisin laittomin ja "laillisin" menetelmin rikkomaan ihmisoikeuksia, sekä ihmisten ( suomalaisten ) oikeuksia hallitusmuodossa taattuihin yhdistymis- ja kokoontumisvapauksien oikeuksiin

Tampereen rikolliset viranomaiset ja heidän virallinen edustajansa neekerinkyrpään ihastunut Juhani Koivumäki

PS: Minut tunnistatte sokeritautia sairastavan näköisestä pöhöttyneestä profiilistani, sekä siitä että muistutan marsua, jyrsijä kun olen sukujani

Juhani Koivumäki rikoskomisario rikollinen poliisi Tampereella

perttipaasio said...

Prokarelia.net sivustokin on ottanut kantaa tähän ryssäläiseen luteeseemme eli Tapio Lahtinen nimiseen ryssäläiseen anustappiin, jonkalaisten maanpettureiden olisi suonut menehtyneen jo Herransa Stalinin vainoissa, kuten kävi vuoden 1918 maastamme paenneille kommunistipaskoille.

Itse kadun vilpittömästi ryssäläisyyttäni maamme hallituksessa ja eduskuntavuosinani

Teidän syvästi katuva ryssäluteenne Pertti Paasio Turun kaupunginvaltuusto.

Ohessa Prokarelia.net kommentit:


04.07.2006
ProKarelia

SYYLLISTIKÖ SEPPINEN KOIVISTON PERUSTEITTA?

Hämeen Sanomien pääkirjoituksessa 26.06.2006 käsiteltiin otsikolla "Perusteetonta Koiviston syyllistämistä" valt. tohtori Jukka Seppisen uuden Menetetty Karjala? –kirjan sisältöä.

Kirjoituksessa kirjan nimi on kirjoitettu väärin. ?-merkki nimen lopussa asettaa Karjalan menetyksen kyseenalaiseksi. Kirjassa Seppinen tutkijana tarkastelee tapahtuneita tosiasioita asiakirjojen ja omien kokemustensa valossa. Ei hän ole fiktioita kehitellyt. Pääkirjoittaja sekoittaa historiallisiin faktoihin perustuvien asioiden esille tuomisen kärjistyksiksi.

Pääkirjoittaja nimeää Seppisen virheellisesti ProKarelian keskeiseksi vaikuttajaksi. Seppinen on oman tien kulkija myös Karjala-kysymyksessä. Hänellä ei ole mitään asemaa ProKareliassa. Vuonna 2001 hänen asiantuntemustaan käytettiin eräiden historiallisten tosiasioiden selvittämiseen ja joitakin hänen kirjoituksiaan on julkaistu ProKarelian sivuilla. Ei se tee hänestä ProKarelian vaikuttajaa.

Koivisto hylkäsi suomalaisten edut

Koivisto harkitusti jätti käyttämättä Neuvostoliiton hajoamisvaiheen otollisen tilaisuuden. Olisi ollut täysin luonnollista, että Suomi olisi hakenut omia maitaan takaisin, kun vastakkainen osapuoli lakkasi olemasta. Jopa Duuman jäsenet odottivat Suomen tekevän esityksen. Mahtoivat isänmaalliset venäläiset syvästi ihmetellä Suomen presidentin isänmaallisuutta.

Ei ole minkäänlaista tietoa, että Koivisto olisi vakavasti edes harkinnut pakkoluovutettujen alueitten esille ottamista. Tällä hän nimenomaan poikkesin Paasikiven ja Kekkosen linjasta, jotka molemmat aktiivisesti ajoivat Karjalan palauttamista. Toimivatko Paasikivi ja Kekkonen Suomen edun vastaisesti halutessaan Karjalaa takaisin? Oliko Suomelle paha, kun Hanko ja Porkkala palautuivat? Oliko Baltian maille huono asia, kun ne saivat itsenäisyytensä?

Presidentin tehtävänä on oman maan ja kansalaisten etujen ja ihmisoikeuksien puolustaminen. Koivisto harkitusti jätti satojen tuhansien suomalaisten oikeuksien ajamisen huomioon ottamatta. Onko tässä suhteessa jotain epäselvää?

Järkyttävää kohtalonuskoa

On järkyttävää kohtalonuskoa, passiivisuutta ja alistumista, kun omia legitiimejä etuja ei pääkirjoittajan mukaan pidä ajaa. Jos kaikissa asioissa lähdemme tyhjän saa pyytämättäkin –periaatteella, meille jää vain luu käteen, jos sitäkään. Tuolla asenteella olisi aikanaan jäänyt Hämeen Sanomatkin perustamatta.

Mistä pääkirjoittaja kehittelee ajatuksen suoranaisesta pakosta, jonka edessä Venäjän olisi pitänyt taipua? Eiväthän asialliset neuvottelut ole pakkoa. Eiväthän Baltian maat, Saksa ym. käyttäneet mitään pakkoa saavuttaessaan itsenäisyyden.

Ikkuna oli auki Koiviston aikana

Ikkuna neuvotteluille oli "uuden" Venäjän syntyessä avoinna. Siitä on lukuisia todisteita, joista voimakkaimpia ovat Baltian maiden itsenäistyminen. On melkoista spekulointia väittää, ettei Venäjä koskaan anna Karjalaa takaisin, kun 15 muuta maata sai vapauden. Koivisto pyrki estämään myös Baltian maiden itsenäistymisen, mikä oli häpeällinen teko veljeskansaa kohtaan.

Mikä suomalaisten etu saneli Koiviston toimintaa? Se, että 12 % maasta on vieraan vallan alla? Milloin maa on niin arvottomaksi tullut? Onko se Suomen etu, että suomalaiset tulevat ikuisesti tuntemaan syvää epäluuloa Venäjää kohtaan, kunnes vanhat asiat rauhanomaisesti neuvotellen selvitetään?

Mikä todistaa, että Koiviston sydän olisi sykkinyt Baltian itsenäisyyden puolesta? Sekö, että hän esteli itsenäisyyden hakemista, eikä antanut mitään tukea itsenäisyyden saavuttamiseksi? Rakkaus naapureihin tuottaa yleensä toisenlaisia hedelmiä.

Kekkosen jälkeen valtiojohtomme ei ole esittänyt Venäjälle minkäänlaisia neuvotteluja aluepalautukseksi. Valtiojohdolle ei tiettävästi ole minkään tason suunnitelmaa win-win –pohjaisen palautusehdotuksen tekemisestä. Tätä voidaan pitää outona suomalaisten etujen ajamisena.

Suomen ja Venäjän etu on win-win -palautus

Suomen ja Venäjän etua olisi syytä tarkastella pitkällä tähtäyksellä. Syvällistä yhteistyötä ei voida rakentaa selvittämättömien rikosten ja painostuksen päälle. Sellaiseen teatteriin kykenevät vain omaa etuaan tavoittelevat poliitikot. Yhteistyö voidaan rakentaa vain luottamuksen päälle.

Koivistolla oli presidenttiaikana loistava tilaisuus ajaa molempien maitten etua. Hän jätti sen käyttämättä. Miksi? Ainoa vastaus, joka näyttäisi löytyvän, on pelko. Se on huono päätöksenteon apuväline. Se on huono ohjenuora oman maan legitiimien etujen ajamisessa.

Palautus osa Euroopan ja Venäjän integraatiokehitystä. Sen ensimmäisenä osana on Neuvostoliiton pakkoluovuttamien alueitten palauttaminen. Sitä seuraa Itämeren alueen yhteistyön uusi alku. Palautus toimii samalla Euroopan ja Venäjän integraatiokehityksen ensimmäisenä vahvana askeleena. Poliittisesti palautus on erityisesti Venäjälle globaalisti noteerattava, erittäin suuri voitto. Palautus on win-win –tilanne, josta kaikki osapuolet hyötyvät.

Suojelupoliisi varoittaa miehittäjä-Ryssästä said...

Aamulehti 1.9.2006
Matti Pitko

Supon pääagentti siirtyi toimistosta avantoon

Seisomme Karjalan Kannaksella Pyhäjärven rannalla ja katselemme Risto Toiviaisen syntymäkodin raunioilla Pyhäjärven selkää ja sen viileitä aaltoja, joita Toiviaisen suku omisti vuosisatoja. Ison miehen katse viipyy hetken jossain kaukana, kuin sukupolvien takana.

Eikä Risto Toiviainen ei ole herkän ammatin mies. Hän on ollut yli 43 vuotta poliisina, ja yli 40 vuotta Toiviainen on johtanut Tampereen Suojelupoliisia. Toiviaisella on takanaan yksi Suomen pisimmistä poliisiurista.

- Tässä ammatissa ei saa pelätä mitään. Milliäkään ei saa antaa periksi. Tämä on hieno ja kovan särmän ammatti, josta pitää olla ylpeä, sanoo Toiviainen.

Hiljainen shemeikka

Puhäjärveltä Risto Toiviainen lähti sylivauvana 1944 evakkomatkalle äidin ja kahden sisaruksensa kanssa. Hämeenkyrön Haukijärveltä saatiin muonamiehen mökki. Toiviainen on geeniperinnöltään karjalainen. Karjalaisen shemeikan luonne ja Suojelupoliisin mystinen hiljaisuus ovat outo yhdistelmä. Aivan kuin yrittäisi tunkea neliötä kolmioon. Toiviaiselle se onnistui – takana on upea poliisin ura.

Tottakai Toiviaisessa näkyy, että hän on puolet elämästään palvellut salaista palvelua. Kun mies menee vaikka kirkkoon, hän vilkaisee jo ovella ympärilleen. Mikään ei jää huomaamatta. Rouva Eeva-Maija Toiviainen sanoikin kerran häissä: ”Nyt et ole töissä vaan häissä”. Rouva ehkä ajatteli, että Risto kysyy papilta papereita.

Toiviaisen elämänura on selkeä kuin rata. Supon päällikkönä Toiviainen on vetänyt hillittyä profiilia. Hänestä ei ole ainuttakaan valokuvaa Aamulehden arkistossa.

Hämmentynyt elämän mies

Viimeinen vuorokausi töissä oli torstaina. Virkamerkki pöydälle. Tänään hän on tavallinen Toiviainen, Hämeenkyrön talviuimareiden päämies.

- Miltä elämä tuntuu?

- Olen hämmentynyt. Jollain tavalla ihminen jää miettimään, että tässäkö se nyt oli.

Toiviainen päätyi poliisiksi 19-vuotiaana. Suojelupoliisissa Toiviainen aloitti 1973 etsivänä. Ensimmäisen virkavuotensa jälkeen hänestä tuli Tampereen Suojelupoliisin päällikkö.

Mitä Tampereen Supo tekee?

- Turvallisuusselvityksiä on vuodessa noin 8000. Olemme tekemisissä paljon yritysten kanssa. Rikosten tutkinta ja selvittelytyö ovat normaaleja tehtäviä. Suomen Suojelupoliisissa työskentelee noin 200 henkeä. Supon väkimäärä on muihin pohjoismaihin verrattuna pieni.

Neljän presidentin agentti

Suojelupoliisi perustettiin sodan hävinneen maan herkkään poliittiseen tilanteeseen. Suojelupoliisi alkoi avata oviaan muutamia vuosia sitten. Supo julkaisi historiikin joka hämmästytti avoimuudellaan ja kattavuudellaan. Itsenäisyyden jälkeen perustettu Etsivä Keskuspoliisi oli syvistä yhteiskunnallisista haavoista kärsivän ”ohranan” maineessa, ja sen jälkeen perustettu Valpo vaihtoi valkoisen värinsä punaiseksi sodan jälkeen.

Supo otti tehtäväkseen suomalaisten kommunistien kortistoinnin ja heidän toimintansa seuraamisen. 60-luvun loppuun mennessä Supon rekisterissä oli 35 000 nimeä.

Nimilistat eivät riittäneet. Vallankumouksellisten aikeita ryhdyttiin selvittämään järjestelmällisesti puolueen ja ay-liikkeen vakoilulla. Lakkohankkeita pelättiin ja Supo värväsi vasikoikseen tiedottajia eri tasoilta.

Toiviainen on palvellut neljää presidenttiä ja yhdeksää pääministeriä. Hän kunnioittaa Urho Kekkosta. Seinäjoen maatalousnäyttelyssä 1974 Toiviainen vastasi presidentti Kekkosen turvallisuudesta ja väen joukossa oli oma isä.

- Kyl siulla on nyt hieno homma, sanoi isä.

- Kekkonen pelasi uskaliasta peliä rakentamalla luottamukselliset suhteet neuvostojohtoon takataskussaan arkaa tietoa neuvostoliittolaisesta vakoilutoiminnasta Suomessa.

Kommunistit käynnistivät 70-luvulla eduskunnassa hankkeen Supon lopettamiseksi, mihin myös sosiaalidemokraattiset radikaaliedustajat Erkki Tuomiojan johdolla osallistuivat. Aseeksi otettiin yksilön suoja, vaikka todellisuudessa kyse oli perimmiltään poliittisen toiminnan valvonnan vieroksumisesta.

Karismaattinen Bill Clinton

Toiviainen on saanut elää värikkään elämän. Juhannuksen aatonaattona 1986 Toiviainen ja Suti Aittoniemi saivat vinkin, että Ylöjärvellä mies rehvastelee tappaneensa Ruotsin pääministerin Olof Palmen. Toiviainen ja Aittoniemi päättivät nousta maailman keskipisteeksi ja tekivät rynnäkön. Miehellä oli alibi, mutta häneltä löytyi varastettua tavaraa.

- Sanoin Ristolle, että jos me olisimme napanneet Palmen ampujan, saisimme komeat arvomerkit, naureskelee Aittoniemi.

Toiviainen vastasi Tampereella Bill Clintonin turvallisuudesta. Hän seurasi, kuinka Clinton keskittyi hotelli Ilveksen sviitissä puheeseensa. Toiviaisen mielestä Clinton on karismaattinen mies.

Tohtori Jukka Koiviston tuore väitöskirja paljastaa, että Suomi on yhä vakoilijoiden paratiisi.

Onko niin?

- Hölynpölyä.