Wednesday, April 19, 2006

Seppo Lehdolle on ilmeisen yhdentekevää onko prosciutto juustoa vai kinkkua, kunhan neekerit ja ählämit pysyvät siellä mistä ovat syntyjään




Kommenttejanne:) oheisen somaleiden, neekerien ymv:ien kotiuttamista vaativan nettiradiolähetyksen esiintuomiin ja nostamiin ajatuksiinne http://patrioottiradio.atspace.com/ nettiradiolähetyksestä :) voitte jättää comment-osioon. Otamme ideoitanne jatkossa huomioon, mikäli mahdollista, toisin kuin sensuroivat lehtineekerit Ylessä, TV- ja radiokanavilla, sekä lehdistössä.

Historiallinen suomalaisuuden ominta olemusta paljastava nettiradiolähetys 15.4.2006 tupsahti nyt julkisuuteen arvioitavaksenne

Nyt ämyrit eli kaiuttimet täysille sillä luvassa sellaista arviointia keskuuteemme raahatuista "maahanmuuttajista" mitä ette kuule a-plussassa, ettekä muussakaan komujen tai bonnier- tai erkkomafian hallitsemassa jutikkamediassa.

Tamperelaiselle historioitsija Seppo Lehdolle kuten monelle suomalaiselle on ilmeisen yhdentekevää onko prosciutto juustoa vai kinkkua, kunhan neekerit ja ählämit pysyvät siellä mistä ovat syntyjään, eivätkä änge Suomeen loisimaan kansantalouttamme rasittamaan.

Ydinsanomana tuntuu olevan myös näiden kansantalouttamme ja kärsivällisyyttämme koittelevien loisten palauttaminen sinne mistä ovat tulleet.

Ne jotka väittävät että Suomelta ryöstettyjen alueiden aluepalautukset maksaa, niin älkää nyt väittäkö ettei neekerit ja ählämit maksa moninverroin enemmän kuin aluepalautukset vuosi vuodelta. Sopinee kysyä kummassa vaihtoehdossa on enempi saamista ja kummassa vaihtoehdossa enempi harmia? ...

Pikku vinkki kun muistamme esim. afgaanien, arabien, somalien ja neekerien raiskaamat, ryöstämät, pahoinpitelemät suomalaiset jopa alaikäiset neitokaiset muistaen, unohtamatta myös vierasperäisten uhreiksi joutuneita miespuolisiakin ihmisiä.

Nettiradiokommentaattorinne "Nettineekeri", eikä mikään karkotettava somalisotilas

PS: Kommenttinne ovat tervetulleita tähän blogin comment-osioon:)